Klubbtävling i vännäs

Förra helgen åkte jag och Pippi till vännäs och var med på deras klubbtävling. Det var en tvådagars tävling och vi red två klasser på lördagen och en klass på söndagen. Pippi skötte sig hur bra som helst. Hon gick in på en gång i transporten och stod lugnt hela vägen. Det var inte tillräckligt många med i mina klasser för att det skulle bli en riktigt klass, så därför fick man rosett om man red över 62%. Det gjorde vi i alla klasser, så tre rosetter fick vi med oss hem. :)

I första klassen som var en LB:1 kändes det ibland som att hon inte riktigt gick fram och ibland kändes hon lite stark. Men det gick ändå bra och hon var duktig. 66,89% fick vi. I LA:1 var det lite samma sak som i LB:n. Vi fick 63,68%.

Lagtävlansprogrammet gick superbra! Hade dock några missar som att hon bajsade i ryggningen vilket ledde till att ryggningen blev lite dålig. Sen tappade jag stigbygeln i ena galoppserpentinen och när jag skulle ta den bröt hon av till trav en kort stund. Annars flöt det på bra och vi fick åttor på den andra galoppserpentinen, på trav volterna, på ena galoppvolten och på gångarter! 68% blev det! Världens bästa Pippi. ♥Kommentarer
Sophia

rattis vad kul!

2012-04-18 @ 07:30:01
URL: http://eslmupparna.blogg.se/
helena

Vilken fin blogg du har! :)

2012-04-28 @ 20:38:22
URL: http://helenasangberg.blogg.se/
Emelie Löfström

Var med i min utlottning om att bli månadens ekipage! Vinsten är bl.a en exklusiv intervju på min blogg och en bild på dig och din häst ligger synlig på min blogg en hel månad! Var med nu! :)

http://emblems.blogg.se/hast/2012/april/manadens-ekipage-maj.htmlFynda gärna något i min bloppis också, saker till både dig och din häst:

http://emblems.blogg.se/bloppis

2012-04-29 @ 10:35:31
URL: http://emblems.blogg.se/hast
Amanda

Grattis, vad roligt! :)

2012-05-09 @ 17:29:34
URL: http://lifeofshowjumping.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0