Några bilder


Foto: Justhorses och Julia Gustafsson.

Helgens resultat


LA:1
Hon blev lite spänd. Vi fick 62,63%. Just utanför placering.

LA:P1
Det kunde ha gått bättre men känslan var bra och jag är ganska nöjd. Fick en 7:a på ena galoppserpentinen. Vi fick 58,68%. 2% förbättring från förra gången. :P

Lagtävlansprogrammet
Tappade energi och blev lite spänd. Är inte nöjd. Fick i alla fall en 7:a på ena skänkelvikningen och det var ju bra. 58,29%. Laget kom trea av fyra.

LA:4
Hon var väldigt fin på framridningen men blev lite spänd inne på banan. Jag är ändå ganska nöjd. Fick en 7:a på den ena bakdelsvändningen och det var ganska coolt eftersom vi inte har tränat på det så mycket. Det var bara en till som var med så vi vann med 61,22%. :)

NU TAGGAR VI LULEÅ TILL HELGEN! Hela laget ska upp och det ska bli super kul. :)

25 mars


Hästen är duschad, tränsen och stövlarna är smörjda och grejerna är packade. Nu är vi redo och peppade inför imorgon. Nu ska jag rida så bra som bara möjligt! ...försöka i alla fall. :)

Hann inte rida Gördis så länge men hon kändes fin. Red Spyder barbacka. Det var några minihinder framme så vi skuttade över dom några gånger. Hon var duktig. :)

Fråga


Svar: Jag köpte dom på Granngården och dom heter Mountain Horse Richmond High Rider. 
Tack så mycket. :)

Glen Gordon


Det här schabraket låg i skåpet i stallet i måndags när jag kom dit. :) Mamma hade tydligen varit på Pegasus och köpt det. Tack så mycket! :)

Pia träning + gårdagens ridpass

Det var ingen Pia träning igår och skulle inte ha blivit någon innan tävlingen på Hippo nästa helg, så därför åkte jag-Gördis och Rebecca-Chaplin till vännäs och tränade för Pia idag. Jobbade med att få igenom sidorna (framförallt högersidan) och tränade lite på samlad skritt, ökad skritt, travlängningar, övergångar, skolor, skänkelvikning mm. Mot slutet var hon riktigt fin. :)

Det gick bra att lasta också. Hon gick in direkt första gången och andra gången tog det några minuter innan hon gick in. IGÅR:
Började med Spyder. Red barbacka och busade lite med henne. Galopperade på så hon fick sträcka ut. Hon var taggad. Sen red jag Diva. Hon var lite spänd i början med sen var hon jätte fin. Gjorde lite skänkelvikningar och längningar. Det var ju ingen Pia träning så laget (Rebecca-Chaplin, Matilda-Argos, Rebecca-Canyon Flight och jag-Gördis) hade programträning. Jag och Gördis red igenom lagtävlansprogrammet, LA:P1 och LA:1. Det gick ganska bra. Dom programmen + LA:4 ska vi rida nästa helg. :)

Trassel


Var på bio med Minette och hennes syrra idag och såg Trassel. :) Den var grymt bra!

17 mars


Red Gördis inne. Gjorde lite alla möjliga saker och hon var super fin! :) Red en timme. Hade kunnat rida mycket längre för det var så roligt. :P

Hade tänkt att rida Spyder i ridhuset men så blev det inte. Tanken var att jag skulle skritta fram ute så att hon skulle vara framskrittad när ridskolan var klar, men dom tog sån lång tid på sig så jag hann rida typ 40 minuter innan dom var klara så då hade jag ju redan ridit klart. Först var hon pigg och taktade typ hela tiden, men sen lugnande hon ner sig och var snäll och jätte duktig. :)

<3


Jag älskar dig ♥

Några bilder

16 mars


Gördis: Red i ridhuset ca en timme. Tränade galoppökningar, travökningar, skänkelvikningar mm. Försökte få henne mer samlad och uppåt innan och efter travökningarna. Vi fick till några som var ganska bra. :)

Spyder
: Hann inte rida så länge eftersom ridskolan började men hon kändes i alla fall fin och som vanligt idag. :) Skrittade av ute.


15 marsRed Gördis på ridbanan. Det var ganska mycket snö men på fyrkantspåret var det upptrampat så jag red mest där. Fokuserade på formen och min sits. Hon var fin. :) Red nästan en timme.

Red Spyder i ridhuset. Hon jobbade inte riktigt lika mycket som hon brukar med bakbenen, men hon har ju vilat när jag har varit borta och dessutom var hon bajsnödig så det kanske inte var så konstigt. Annars var hon fin. :)

Bloggtävling


Klicka på bilden för att komma till tävlingen. :)

Lagtröja

Vi i laget beställde en lagtröja för några dagar sedan.
Jag hämtade ut min idag. Så här ser den ut. Fin va? :)Bildbomb

Nu är jag hemma. :) Här kommer massa bilder.2 ÄlgarHejsan. :) Igår och idag har vi åkt skoter och imorgon blir det backen. Igår på morgonen drog jag och pappa ut med skotern och letade efter älgar eftersom vi hade sett en massa spår förut. Hittade faktiskt två stycken. Hade med kameran så jag bjuder på två bilder. :)

Fjällen

Imorgon åker jag till fjällen så jag kommer inte att kunna uppdatera så mycket.
Kommer hem på söndag. Hare bra! :)

8 marsSkrittade Gördis ute i en halvtimme. :)
Red Spyder en stund i ridhuset. Det hade typ gått en säkring eller nått så det var mörkt i nästan hela stallet och i ridhuset. Men det var hyfsat ljust från cafeterian och fönstren så det gick ganska bra att rida där ändå. Spyder var fin. :)

7 mars


Igår var det dressyrträning för Pia igen. Jag och Gördis red med Rebecca och Chaplin.
Tränade ökningar. Gördis var fin. :) Hon var lite trögstartad i början men sen var hon med på noterna.

5 mars

           
Började med Spyder. Hon var pigg som alltid när hon är nyklippt. Hon var dock väldigt mjuk och igenom i formen, så det var ju bra. :) Efter det tränade jag och Gördis för Pia tillsammans med Rebecca och Chaplin. Tränade enkla byten, galopp serpentiner, ryggningar, skänkelvikning mm. Hon var jätte fin. :) På måndag är det träning igen. Sen red jag Diva. Provade Gördis sadel eftersom Divas sadel åker fram och man måste typ sadla om hela tiden. Gördis sadel åkte också fram lite men oj vilken skillnad det blev på ponnyn! Hon vart avslappnad och hur fin som helst. Skänkelvikning undan vänster skänkel sitter bra nu så nu måste vi jobba mer med höger. :)

 

4 mars


Spyder vilade idag. Vi klippte henne så nu är hon korthårig och fin. :) Sen duschade vi henne.
Red Gördis kravlöst på ridbanan en stund. Imorgon är det Pia träning. :)

Grooming bag


Var på Granngården idag och köpte den här Eskadron ryktväskan. :)


RSS 2.0