Film från Ann träningen

Seriedressyr

Igår var det Seriedressyr. Jag och Provance red LB:1 och LA:1.

LB:1: Jag var lite nervös först på framridningen och det kändes inte så bra. Men sedan tog jag mig samman och då gick det mycket bättre. Jag brukar faktiskt inte bli så nervös, men nu var det ju en ny ponny. Det kändes jättebra. Vi hade bra flyt och inga större missar. Vi fick 66,20% vilket blev en vinst!

LA:1
: Hon kändes lite segare i den här klassen, men det gick helt okej förutom att hon inte alls ville gå bakåt i ryggningen. Vi fick 63,68% och vann även den klassen!

Förutom ryggningen, då vi fick en fyra, fick vi bara sexor och sjuor i båda programmen! Jag är så stolt över Pippi (jag tror att jag ska kalla henne det) och nu kan det förhoppningsvis bara bli bättre. Vi måste bara träna ryggningar, att få henne i en högre form med mer bakbensaktivitet och lite andra saker. :)

Några ridbilder

Nu är hon äntligen här!

Resan verkar ha gått bra och hon verkar trivas på Surf. Hon är verkligen fin och mysig. Jag gick med henne i ridhuset en stund när hon kom vid fyra och på kvällen. Jag känner på mig att det här kommer att bli jättebra! :)


Sportlov

Äntligen sportlov! I Fredags åkte vi upp till stugan och ikväll kom vi hem. Här kommer lite bilder.
På torsdag kommer Provance! :)


RSS 2.0