Wish you were here ♥


Kanske borde berätta vad som hände... Gördis blev sämre och vi tog dit veterinären. Han sa att hon hade fått ett fång återfall och eftersom hon hade så ont och chanserna att bli frisk igen blir betydligt mindre bedömde han att det var bäst att låta henne galoppera vidare till Trapalanda. Jag kan fortfarande inte förstå det och jag saknar henne så otroligt mycket, men jag vet att hon har det bra där uppe med Spyder och Electra.

I nästan 6 år har jag haft häst och nu har jag ingen längre. Det känns väldigt tomt. Vad gör folk som inte är i stallet varje dag?

Det känns konstigt att leta ny ponny. Det känns som att jag sviker Gördis. Det går ju absolut inte att ersätta henne men jag skulle inte klara av att inte ha häst, så jag måste ju leta en ny. 
På torsdag flyger vi ner till Stockholm för att provrida lite ponnysar. Sen hyr vi en bil och kör till Skåne och provrider några där. Därefter åker vi tillbaka till Stockholm igen och provrider några på vägen. På söndag flyger vi hem igen. Vi har inte bestämt alla som jag ska provrida än, så vi får se vilka det blir.

Vila i frid älskade Who´s that girl


22/6 1997 - 29/12 2011

Jag kan inte förstå att du är borta. Min bästa vän, mitt allt. Jag älskar dig så otroligt mycket. Tack för våran tid tillsammans och tack för allt du lärt mig. Tack för alla underbara minnen och all glädje du gav mig varje dag. Vackraste, finaste, bästa Gördis. Vila i frid ♥

Always together, never apart,
maybe in distance, but never in heart

RSS 2.0