Bullets


Canon EOS 400D + Canon EF-S 60/2.8 USM Macro

...

Nu är det gjort. Usch. Hur mycket jag än inte vill det och hur ont det än gör så går det inte att skjuta upp längre. Hur ska jag kunna leva utan dig? Du betyder så enormt mycket för mig och jag tror inte att någon någonsin kommer att förstå hur mycket jag älskar dig... ♥

Dagens ridpass - 28 april

Det var en kvinna som pratade engelska som skulle göra en film om en tjej som ville ha en egen häst. Då behövde hon en vit häst med i filmen, så då filmade hon mig och Gördis när vi red barbacka på ridbanan idag. Filmen ska även visas på glashuset när Surf är där tror jag. Det blir spännande att se hur den blir. :) Efteråt red vi en sväng i skogen.

Skrittade ut i skogen med Spyder.

Bilder från fjällen

Dagens ridpass - 27 aprilJag och Gördis red ut i skogen idag. Det var torrt nästan överallt. Vi har saknat den riktiga skogen!
Hon var pigg och glad. :) Red ungefär en timme.

Red Spyder på ridbanan. Fortsatte att jobba med bakdelsvändningar som vi började lite med igår. För det mesta tyckte hon att jag var jätte jobbig och protesterade men några gånger trampade hon runt riktigt fint. :) I traven jobbade vi mycket på serpentiner med volter i bågarna.

GLAD PÅSKÄr i fjällen nu, bara så att ni vet:) Kommer hem på Måndag.

Skellefteå resultat


LB:1 gick bra. Vi vann med 65,17%. :) LA:1 gick ganska bra. Hon var super fin på framridningen men blev lite trött inne på banan. Vi kom tvåa med 64,47%. Duktig ponny. ♥

FrågaSvar: http://justhorses.blogg.se/ :)

Bilder från Seriedressyren


Vårblommor
Canon EOS 400D + Canon EF-S 60/2.8 USM Macro

Seriedressyr


Spyder var pigg och lite stark men annars skötte hon sig bra. Vi fick 58%. Diva blev rädd eller nått och smet ut från banan en gång när vi red förbi i öppningen. Först tänkte jag att vi hade blivit uteslutna men det är ju bara om hästen hoppar över staketet. Annars var hon jätte fin och duktig. Vi fick 62% och en andra placering. :) Gördis var super duktig. ♥ Vi vann båda klasserna! 63% i LA:4 och 65% i FEI:en! Trodde inte alls att vi skulle få så mycket i FEI:en. :o Gissade på typ 58%. :P Är väldigt nöjd med dagen iaf. :)

På lördag är det tävling i Skellefteå. Ska rida LB:1 och LA:1. :) Efter det blir det några veckors paus innan nästa tävling.

Dagens 3 ridpass


Bild från Luleå

Började med Spyder. Red igenom programmet som vi ska rida imorgon en gång. Hon var pigg. Efter det red jag Diva barbacka. Rebecca frågade om jag ville rida henne en klass imorgon och det vill jag gärna. :) Red igenom programmet en gång. Hon var fin. Sen tränade jag och Gördis och Matilda och Argos för Pia. Började med en massa övergångar. Först trav-skritt-trav och sedan galopp-skritt-galopp osv för att hon skulle komma igång med bakbenen. På slutet red vi igenom en del som är med i FEI programmet. 8m volt - rätt över ridbanan med ett enkelt byte - 8m volt. Hon var fin. :)

Så imorgon rider jag LC:1 med Spyder, LC:2 med Diva och LA:4 och FEI med Gördis. :)

Luleå resultatRed LA:1 och LA:4 på Lördagen. LA:1 gick ganska bra. Vi fick 62,37%. LA:4 kändes lite bättre än förra helgen men vi gjorde några små missar så det blev 57,81%.
På kvällen for vi surfare + Ida och Åse och åt middag på Allstars. :)

Red LA:4 och Lagtävlansprogrammet på Söndagen. Var inte nöjd alls med LA:4 men vi kom tvåa med 58,78%. Matilda och Argos vann! Lagtävlansprogrammet gick ganska bra. 60,29%. Laget kom trea av fyra. Vi slog Hippo iaf vilket var det viktigaste. ;)

I helgen är det seriedressyr. Ska rida LA:4 och FEI:s Inledande program. Lika bra och prova rida det på klubbtävling så får vi se hur det går. Har inte så stora förhoppningar men. :P

5 år!

Idag har jag haft Spyder i 5 år!! :) <3

På väg till Luleå

Sitter i bilen med Gördis där bak på väg till Luleå. Vi passerade Kåge för en stund sedan. Chappe och Argos åker lastbil en bit framför oss.  Var ledig från skolan idag. Har ridit båda och hunnit vara förbi abnian som är på hippo. Köpte vita KL ridbyxor och sockar. :) Gårdagens ridpass gick hur bra som helst så nu är vi taggade till tusen! :)
RSS 2.0