Klubbtävling i vännäs

Förra helgen åkte jag och Pippi till vännäs och var med på deras klubbtävling. Det var en tvådagars tävling och vi red två klasser på lördagen och en klass på söndagen. Pippi skötte sig hur bra som helst. Hon gick in på en gång i transporten och stod lugnt hela vägen. Det var inte tillräckligt många med i mina klasser för att det skulle bli en riktigt klass, så därför fick man rosett om man red över 62%. Det gjorde vi i alla klasser, så tre rosetter fick vi med oss hem. :)

I första klassen som var en LB:1 kändes det ibland som att hon inte riktigt gick fram och ibland kändes hon lite stark. Men det gick ändå bra och hon var duktig. 66,89% fick vi. I LA:1 var det lite samma sak som i LB:n. Vi fick 63,68%.

Lagtävlansprogrammet gick superbra! Hade dock några missar som att hon bajsade i ryggningen vilket ledde till att ryggningen blev lite dålig. Sen tappade jag stigbygeln i ena galoppserpentinen och när jag skulle ta den bröt hon av till trav en kort stund. Annars flöt det på bra och vi fick åttor på den andra galoppserpentinen, på trav volterna, på ena galoppvolten och på gångarter! 68% blev det! Världens bästa Pippi. ♥

Bilder från fjällen

Åkte till stugan i torsdags och kom hem igår. Här kommer bilder! :)


RSS 2.0