Gördis fyller år idag!


Idag fyller Gördis 14 år. :) Grattis älskling! ♥

Bildbomb

You´re amazing, just the way you are. ♥

Kamera i transporten


Vi har köpt en kamera så vi ser Gördis inne i transporten när vi sitter i bilen. Det är egentligen en backkamera men den funkar ju lika bra att ha i transporten. Provade den för första gången nu när vi åkte till Vännäs. I svängarna lutar hon sig mot väggen och kameran är ju lite "fisheye" liknande (ni ser ju att väggarna inte är så raka på bilden), så det såg lite läskigt ut först. ;p Men det är jätte häftigt att se henne där bak! :) Hon står så lugnt och är så söt så. ♥

Sävar

Bild från förra sommaren

Nu har Gördis flyttat till Sävar, så nu är det sommar på riktigt! :)

Resultat från Vännäs


Matilda var med på Söndagen och hjälpte mig på framridningen och fotade.
Lägger ut mer bilder senare. Tack Matilda! :)

Lördag
Lagtävlansprogrammet: Hon var hur fin som helst på framridningen. Hon tappade lite energi och jag tappade lite ridning inne på banan. Men det gick ganska bra. Vi fick 64%. Just utanför placering.

FEI:s inledande: Hon kändes jätte seg och jag är inte nöjd. Dock fick vi 60,79% så det kan ju inte ha sett lika dåligt ut som det kändes.

Söndag
LA:4: Gick jätte bra! Jag red och hon var super fin. Det blev 67,31% (Högsta procenten som vi har fått någonsin tror jag). En andra plats men ingen placering. Jag är nöjd. :) Duktig ponny.

LA:P1: Gick inte bra alls. Både jag och Gördis var trötta och hon lyssnade inte riktigt på mig. Vi fick 57,11%. Ganska mycket skillnad från förra klassen. ;p


:D

Sommarlov!:D

Matilda och Pia träning

Tränade för Matilda i torsdags. Hittade nog några nya knappar tror jag.
I början gick det inte alls bra. Det var väldigt varmt och jag red inte så bra. Sen jobbade vi mycket i skritt med att få igenom henne i sidorna och då gick det bra. Sedan gjorde vi samma sak i trav. Gördis fick en mycket större trav och det blev lättare för mig att rida med magen.

Tränade för Pia i Lördags. Red igenom olika delar av dressyrprogram.

Imorgon ska jag träna för Matilda igen. Sen är det tävling i vännäs i helgen. Ska rida LA:1, lagtävlans programmet, LA:4 och FEI:s inledande. Efter det flyttar vi till Sävar. :)

Imorgon är det skolavslutning!!:D

1 år!

Idag har jag haft Gördis i ett år! :)Jag älskar dig ♥

Me like


det här stod i VF förra veckan :) kul!

Happy face!


Jag ska åka till falsterbo horse show 5-6 juli! :D

7 juni

Såret i mungipan har blivit bättre nu så jag red med bett idag. Red på ridbanan. Jobbade mycket med skritten i början. Sen gjorde vi lite galoppombyten, ökningar, minskningar mm. Formen och galoppen var super fin! :D Det kom värsta regnskuren när vi skrittade fram så vi blev jätte blöta. Gördis var dessutom smutsig före och sen blev hon svettig så hon fick duscha efteråt. :)

1 månad sedan nu


Finaste S. Jag saknar min lilla bäbis ♥

RSS 2.0