Tisdag

hej hej :)
Idag kom paketet från Hööks :) Ett nytt pannband och ett nytt spö. :)
Jag ska snart på stan med mamma och sen ska vi till stallet. :)
Sen ska jag typ till Lisas stuga och sova över där :)

  


Igår hoppade jag och Spyder :) det var roligt<3 Hon var duktig. Vi hoppade 75 som högst. Mamma filmade :)
Efter maten for jag och Sofie och badade i Nydalasjön. typ Kärleksviken :P Det var varmt. :) vi träffade några som Sofie kände, så vi var med dom en stund.

 

 

//Jennie

Söndag

hejhej :)
Idag har pappa haft "kalas" (HAHAH XD vet inte vad man ska kalla det.). Efter det for vi till stallet. Spyder fick vila<3. Sen var jag med Sofie. Vi cyklade till Statiol och köpte glass och godis :)

Hejs//jennie


I liiike :)

haha :)

asså vette fan hur jag fick till så att min blogg är i mitten men jag är glaad :D
Ny header på G! ;)

Lördag

hejhej. Nu har jag kommit hem :) det har varit en SUPER dag :D
Först steg jag upp klockan halv sex. Sen for vi till Spyder klockan sex, lastade henne och for vi till vännäs. Hon fick stå i en spilta där. Klockan nio var första start. Det gick jätte bra :D <3 men det var jätte varmt,! först hade dom räknat i hop att jag hade 58% men dom hade räknat fel för jag hade igentligen 62% :) Så vi kom tvåa och fick en rosett,en plakett och ridstrumpor :P Andra klassen gick också jätte bra :) Vi fick 63%! :D nytt rekord i LB1 :). Kom tvåa men utom placering.
Vännäs lag vann över oss den här gången så nu ligger vi lika. :P Det avgörs i Lycksele den åttonde Augusti. Vi kanske ska åka dit :) Aja sen for vi hem till våran gård. Spyder fick stå där i transporten medans vi duschade. :P Sen åkte vi till Sävar och sedan vidare till Ratan. (Sofies morfar hade 75års fest :P).

hejjjjs//jennie :)

Prisutdelning :P

Fredag

hejhej :) I natt tältade vi ju. Vi var uppe och pratade till typ 2 och våra föräldrar blev arga... Sofie var tvungen att gå in. 

Nu ska jag snart äta och sen drar jag och mamma till stallet. :) Vi måste ju packa allting,duscha henne, rida, smörja sadeln och tränset och knoppa henne. För imorgon är det tävling i vännäs. :) :S Det blir första gången vi tävlar någon annanstans än Surf. men någon gång måste ju bli den första :p Det blir LC1 och LB1 lag. Hinner nog inte skriva något ikväll. Vi måste gå upp typ 5 imorgon :/

hejjdåå<3 //jennie

Torsdag

hejjj hejj :) idag hare varit sjuukt varmt! :D <3 Jag, Lisa och Sofie for till Bölesholmarna och badade :) Det var kallt :P
Sen följde dom mig till Spyder<3. Jag hoppade och hon var jätte duktig<3. :) Nu ska vi TÄLTA :)

hejjs//JennieSommarglass.com

Hejj! Bli medkem på http://www.sommarglass.com/?r=2691. :) Man ska samla ihop poäng och sen får man en gratis glasscheck värd 23 kr. :)

Onsdag

Hej :)
Idag har jag typ bara chillat tills Sofie kom hem. XD Vi solade B) och sen råkade hon kasta upp sina nycklar i ett träd. Men min pappa fick ner dom:P. Sen for jag till stallet<3. Red ut barbacka i skogen :) det var kul<3 galopperade en gång :)
När jag kom hem var jag med Sofie,Lisa,Joar,Ludvig och Robin. XD

///jennie

Tisdag

Idag red jag Spyder med hackamore. :) Vi tränade galopp ökningar typ. det gick bra,<3 :)
Sen följde jag med Rebecka och tog kort när hon hopp tränade i Stöcke. :) När jag kom hem var jag med Sofie en stund.


Måndag

hej :)

Idag var det varmt :) XD. <3 Jag red på ridbanan och Spyder var jätte duktig<3. Efter maten var jag med Sofie och Lisa :) Vi spelade först the sims men sen så dampade det och då for vi på Bubblan och köpte godis. :} :P 

Igår red vi ut i skogen först och sen på ridbanan en stund. hon var duktig.<3
Sen for jag,mamma,pappa,majken och Kevin till Lövånger. Först for vi typ till deras ridskola och tittade på fölet. :)
Sen for vi till min faster och tittade på hennes nya hus. :)
Efter maten var jag med Sofe. Vi for och köpte glass och sen spelade vi the sims 3 :)

hejjs//Jennie


 
pussssss på dej gumman<3RSS 2.0